bel Tromp Vastgoedzorg
Mail Tromp VastgoedzorgFacebook Tromp VastgoedzorgHomebutton Tromp Vastgoedzorg
 

Onze Diensten

Verven

Schilderen

Onze meest uitgevoerde bezigheid is schilderen, zowel voor buiten als binnen projecten hebben we de juiste mensen in ons team.
Er kan van ons ten aller tijde schilderwerk van hoge kwaliteit verwacht worden, vervaardigd met de beste materialen.

Wij kunnen uw schilderwerk opleveren in alle gewenste kleuren, ook staan we altijd klaar om advies te geven hoe u uw schilderwerk het beste kunt onderhouden, om een optimaal en langdurig resultaat te kunnen garanderen.
Behangen

Behangen

Heeft u liever een of meerdere wanden behangen dan kunnen we dat ook uitvoeren, bijvoorbeeld in design behang met patronen of met glasweefsel behang in diverse uitvoeringen, welke word afgewerkt met een daarvoor geschikte muurverf.

Glas zetten

Glas zetten

Omdat onze mensen ruime ervaring hebben in het zetten van verschillende soorten glas, kunt u ook deze taak aan ons over laten.

Van een ruitje enkel glas in een klassieke deur tot een appartementen complex vol dubbel glas, geen klus is te veel.
Overige diensten

Overige diensten

Omdat wij een breed netwerk hebben in verschillende sectoren in de bouw, kunnen we uitstekend bemiddelen bij andere werkzaamheden dan bovengenoemd.
Denk hierbij aan: stucwerk, timmerwerk, vloeren leggen, dakwerk, loodgieterswerk.
Doordat we met collega bedrijven goed samenwerken is het voor ons mogelijk om totale klussen uit te voeren zodat de klant er verder weinig omkijken naar heeft, en niet zelf op zoek hoeft naar 4 a 5 verschillende bedrijven.