bel Tromp Vastgoedzorg
Mail Tromp VastgoedzorgFacebook Tromp VastgoedzorgHomebutton Tromp Vastgoedzorg
 

Onderhouds contracten

Het goed onderhouden van schilderwerk aan uw huis, schuur, zakelijke pand en elke andere vorm van vastgoed is erg belangrijk. Een pand dat altijd goed onderhouden is door een goede schilder zal altijd zijn marktwaarde behouden en zal in tegenstelling tot slecht onderhouden panden altijd voor een goede prijs weer verkocht kunnen worden.

Onderdelen zoals boeidelen, waterborden en kozijnen zijn gevoelig voor schade door rotting van het hout en dienen daarom dan ook elke 5 jaar geschilderd te worden, bij liggende delen zoals dorpels is dit zelfs na 3 tot 4 jaar al aan te raden.

Omdat het laten schilderen en onderhouden van een pand in 1 keer vaak toch een hoop geld kost word het al snel gezien als een te hoge kostenpost waardoor deze werkzaamheden wel eens niet worden uitgevoerd. Met alle latere gevolgen vandien.

Hiervoor bieden we een oplossing, uw pand word door ons geschilderd dit word door ons voorgefinancierd en de som van deze klus kunt u maandelijks af betalen zonder rente.

Deze regeling loopt per 5 jaar (1 schilder cyclus) en kan daarna indien gewenst worden verlengd met nog eens 5 jaar. Op deze manier blijft uw pand goed onderhouden tegen een maandelijks bedrag zodat niet in een keer een groot bedrag betaald hoeft te worden.

Na 2,5 jaar komen we bij u langs voor een inspectie van het schilderwerk, ook worden dan de liggende delen opnieuw geschilderd zodat deze niet te kans krijgen om gebreken te vertonen.

Om schilderwerk optimaal te beschermen dient dit minstens 1 keer per jaar goed te worden gereinigd, ook deze handeling kunnen we eventueel uitvoeren en  in de overeenkomst mee nemen. Hierdoor heeft u aan het schilderwerk en het onderhoud aan uw pand geen zorgen meer.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!