bel Tromp Vastgoedzorg
Mail Tromp VastgoedzorgFacebook Tromp VastgoedzorgHomebutton Tromp Vastgoedzorg
 

Waarom Tromp vastgoedzorg?


Ons team bestaat uit vaklieden met de juiste diploma’s en jaren ervaring in de schilders wereld, aangevuld met een handige dosis ervaring in andere sectoren van de bouw.

Wij werken voor bedrijven en particulieren, maar ook voor woningbouw corporaties, VVE’s en vastgoed beheer groepen.

Onze specialiteit ligt bij het schilderen, behangen en wand afwerken, echter omdat wij al een geruime tijd actief zijn in de bouw hebben we een breed netwerk van diverse vaklieden opgebouwd. Denk hierbij aan timmerlieden, stukadoors, loodgieters, parketteurs  en installateurs. Hierdoor kunnen we ook voor onze klanten bemiddelen in andere werkzaamheden, die we met onze partners goed op elkaar af kunnen stemmen zodat u als klant weinig tot geen omkijken heeft naar de uitvoering van het werk.

We hebben ook een eigen interieur adviseuse die bij u op afspraak kan komen adviseren over bepaalde details die door uzelf niet ingevuld kunnen worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan kleurstellingen.

Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met ons via info@trompvastgoedzorg.nl of telefonisch op 0626284404, er zal dan indien gewenst iemand bij u langskomen om de wensen te bespreken, eventueel de maten op te meten, en de verf- en kleurkeuze vast te stellen, kort na deze afspraak zal een duidelijke offerte volgen welke geheel vrijblijvend is. Na een eventueel akkoord nemen wij contact met u op om de klus in te plannen.

 

 

Waarom Tromp Vastgoedzorg

Waarom Tromp vastgoed zorg 2